torsdag 20 november 2014

Valfri (iZettle - The 12 hour stor

Nu för tiden dyker det upp små företag överallt. Går du på stan så ser du att nya butiker och affärer öppnas och lika snabbt så stängs dom. Något som glöms bort är att alla företag någon gång varit små.

iZettle var under en sexdagars period med och hjälpte till i centrala London genom att starta sex företag och stänga dem igen.
Så under sex dagar så var det sex stycket invigningar och sex stycken stängningar av Storbritanniens minsta företag.

Responsen var hög. Kunderna  svämmade över butikerna, överallt man gick så pratades det och responsen var toppen.
Varje natt så var det ett hårt jobb att riva ner dagens butik och bygga upp den nya butiken och människorna som passerade här hade en möjlighet att upptäcka ett nytt och spännande företag varje dag.

En av de sex företagarna som var med på dessa dagar var Tom Hardless som är grundaren av Iam Vibes. Han tyckte att dessa 12 timmar han fick en plats att driva sitt företag på var magiska. Att det fick honom att inse att han har ett märke som folk tror på och detta gav honom en rejäl kick.

Filmen här nedan är hur häftig som helst. Du ser företagare som får vara stola över deras livsverk, du ser hur mycket människor som kommer och besöker företagen och framförallt så ser du glädje!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar