torsdag 29 januari 2015

29 januari 04:11

Vilken dag jag hade igår onsdag. Upp, iväg med barnen till förskola och skola. S snorig som bara den men sprang omkring och lekte men hade trots det en magkänsla att någonting inte var som det skulle. Sa till på förskolan om det och åkte sen iväg för att träffa Azam och skriva uppsats. Ringer förskolan vid nio och allt är okej. Vid 11 ringer dom mig. S har 39,1 men var på väg att somna så helt okej om jag kommer vid 12. Iväg, hämtar upp mamma, vidare till maxi. Hem. Sov lite med S.

Hämta H och L. Mamma stanna hos S och sen iväg på simskola med H. L hade utbrott. Igen!! Pratade med hnm häromdagen och han vet inte själv varför så det är väl någon utvecklingsperiod för honom just nu.

Var hemma strax före halv åtta. Försöka få H och L i säng. H bäddade ner sig med två filtar och ett täcke och frös så snart har väl hon med feber och lagom till jag ska få L i säng så vaknar S med 40,0 i temp och vill bara bli buren. Alvedon och Ipren så lagom till jag skulle iväg för att jobba så har han piggat på sig så pappa duger.

Mamma sover hos mig inatt så att jag kan halvslumra under dagen medan S sover och försöka sova lite mera då jag jobbar ytterliggare en natt.

Något som är kul att jag fick tentaresultatet idag och är numera godkänd på hjärtsviktskursen med. Trodde jag aldrig men så är det. Nu är det arytmikursen som gäller och sen bli klar med magisteruppsatsen så kan jag sen kalla mig för specialistsjuksköterska inom medicin! Wohoo!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar