söndag 19 april 2015

19 april

Jag har fått höra att jag är dålig på att skriva. Jag är dålig på att skriva. Men jag har väl egentligen ingenting att förtälja heller.

Skolan lider mot sitt slut. Ska in med uppsatser för opponentskap här i maj så ska slutgiltiga upplagan in i juni. Antar att vi ej blir godkända på den så får räkna med att den blir klar i augusti. Har tenta den 9/5 i arytmi och knappt hunnit börja plugga och denna tenta måste jag klara annars så blir det inte någon specialistsjuksköterskeexamen för min del. Finns ju iofs omtentor men är så drygt att släpa med tentor. Ok saker man skriver när man är hemma men just salstentor är vidriga tycker jag.

Mitt mående är väl så där. Gjorde en ny röntgen i lördags så får väl vänta några veckor på svar och undersökningarna jag gjorde förra veckan såg bra ut. Blodproverna ser bättre ut och sen är det väl bara att vänta och se. Skulle ha pratat med familjeläkaren i måndags ang L och min själv men att läkaren var sjuk så han ringer på måndag så jag får väl helt enkelt fråga då.

Barnen är hos B i helgen. Jag jobbar. Idag kval. 7-22. Men vill ju lägga stenplattor på framsidan och byta bil plus ta mig själv utomlands och sen en vända med barnen så jag behöver väl alla kvalpass jag kan få. I morgon ska vi få reda på nya lönen och den kommer förmodligen inte vara någonting att hurra över så är väl bara att jobba på.

Annars? Forslund har tvingat med mig på gymet så nu har jag tagit mig iväg 5 ggr. Eller tvingat. Hon har gått och jag har hakat på. Tyvärr finns det bara en dag nästa vecka när jag kan då jag jobbar måndag, tidag dag och onsdag och torsdag natt och även behöver skriva på den där offantligt roliga uppsatsen :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar