söndag 27 september 2009

Tapetsering

Nu har vi påbörjat tapetsering av hallen. Vi ville ha grönt. Vi köpte en grön tapet med vitt mönster i. Dock blir tapeten gröngråbeige när den sitter uppe men fasiken så mycket snyggare det blir mot vad det var förut.

Igår jobbade jag kväll. Sen ner på stan och träffade Emma och hennes vänner på Bishops.. Trevligt.. Hem tidigt dock. Somnade tidigt och sov till tio. lycka. Baby Heaven kommer snart hem.

Vi har bokat flyg nu till 27e dec. Så vi tar oss till Belgien för nyår.. Men hem har vi inte bokat än.

Emma vill att vi ska åka till England. Har hittat billiga flyg 4-6 dec til London från Västerås. Vi ska kolla på vandrarhem och jag hoppas vi åker. Jag hinner aldrig träffa Emma och jag saknar henne ju.. :) London är ju bara great. Just nu ligger punden på ca 11.50 så lite skillnad mot sist jag var där då punden var ca 15,50 :)

Annars. Vad kan jag förtälja? Har kommit igång och träna iaf. Dock ser jag inget resultat på vikten men förhoppningsvis kommer det.

Bart har klarat en del till i skolan och ska till läkaren på undersökning den 30e september för att kunna skaffa lemp för att ta busskort. Vi ska hitta jobb till honom. Vi ska bli en normalt fungearde familj med två inkomster. Då vi båda vill resa så behöver vi pengar.

Vi vill betala bort billån och lägenhetslån så snabbt som möjligt så vi blir skuld fria.. CSN räknar jag inte ens.. Dom får jag nog dras med..

Nej. Nu kommer mamma och Baby Heaven snart.. ska mysa med henne och sen åka iväg och jobba.

13 januari börjar jag jobba heltid igen. Fick höra nu att en kollega är gravid så jag ska se om jag inte kan få ta över hennes huvudkoordinators skap och hennes nattperiod.. Dock är vi två som vill ha natten men vi sa att vi kan dela och ta två veckor var. Det tycker jag låter jättebra!!! =) Men vi får se.. Ska fråga idag.. Så att dom vet att jag är intresserad.

Heaven är fortfarande förkyld. Stackars baby.

1 kommentar:

  1. Fullt upp förstår jag!!!
    Mitt jobb blir nog också ledigt om sparkravet går igenom.....
    Blir ju vansinnigt nyfiken på vem som är gravid. Ann-Sofie eller Karin E eller kan det rent av vara Linda H?????????
    Kram

    SvaraRadera