fredag 2 oktober 2009

baby

Min prinsessa växer och växer. Hon har sovit bra i två nätter nu. Karin sa att jag skulle pröva att ha fönstret öppet. Jag prövade det, snorkallt i rummet!! Men Heaven sov till klockan fyra på natten. Från halv åtta. Då vaknade hon. La över henne till mig och vi sov vidare tills jag vaknade med ett ryck halv nio.. Väckte henne av att jag flög upp ur sängen för jag hade durewall och jag började klockan åtta:) hon sov bra inatt med.
Idag när jag gick till jobbet dock hade hon tydligen stått vid dörren och bankat och skrikit och gråtit hysteriskt och ropat efter mamma, då mår man dåligt =(
Men skall arbeta vidare nu.
Svärmor har bokat lägenheter tills att vi åker till österrike. Två lägenheter bredvid varandra med 3 sovrum i var.. :) Trevligt. Gerlos 3-10april here we come :)

Jag är så yr hela tiden, har nog fått en hjärntumör.

1 kommentar:

  1. Min brors dotter gjorde samma sak, om han och hans tjej lämna rummet grät hon tills de kom tillbaks. Spelade ingen roll om det var 5 sekunder eller 5 timmer. Inte direkt kul att vara barnvakt. Men de växer ur det, hon måste lära sig att pappa är lika bra som mamma :)

    SvaraRadera