onsdag 5 maj 2010

5 maj 08:07

I lördags fick H atarax för sista gången. Som sagt.
Hon sover inte. Hon sov i två veckor på atarax. Sen skulle vi sluta. Och hon har börjat om igen med att vakna varje kvart eller varje halvtimme nätterna igenom.
I söndags natt så sov hon till 23. SEn vaknade hon en gång i kvarten fram till 02 för att somna om och sova till halv sex.

Måndags natten så började hon direkt hon skulle somna. Tog en timme att få henne att sova och sen så satte hon sig upp halvt vaken och skrek hysteriskt en gång i halvtimmen fram till 01,30 då jag slog av babylarmet. Hörde henne nästa gång halv fem. vet ej hur länge hon varit vaken för hon hade slängt ner allt hon hade på sängen på golvet..

Igår började on direkt hon skulle sova. JAg låg bredvid henne tills hon sov djupt och efter ca 3 min så började hon klättra med benen mot väggen, skrika hysteriskt och sätta sig upp. sen fortsatte det ungefär var 10e minut tills bart gav upp och la sig med henne och sov.

Idag väntar vi på att läkaren ska ringa upp för att ge oss råd.

Annars får Bart helt enkelt sova inne hos henne för då så sover hon ju iaf.

Nu ska vi snart ut i lekparken emd Holm.

2 kommentarer:

  1. Fan vad jobbigt det låter. Hoppas läkaren kan säga nåt bra.. Är ju tveksam dock. Man kan ju inte ge atarax jämt heller men Heaven måste ju må bättre av att sova ordentligt också tycker man..
    Jag finns här om du vill avreagera dig lite men kan nog inte säga så mycket klokt dock. Vi kommer ut i lekparken nu.

    Kram <3

    SvaraRadera
  2. Usch va jobbigt det låter... tycker så synd om er alla tre. Måste vara hemskt att inte kunna göra något för att få henne att sova bra, förutom om Bart sover där då.. Hoppas som Camilla skrev att läkaren säger något vettigt, men som sagt.. knappast troligt tyvärr =/

    SvaraRadera