tisdag 1 mars 2011

1 mars 12:11

Tillbaka från kontroll. CTG bra. Hjärtljud mera åt högre än lägre hållet. Precis som H. BT var 150/94 ellr nått sånt och efter 30 mins vila så var det 140/100. Men ok enl läkare.
Livmodertappen var 4cm och helt opåverkad. Blödning kommer nog från blodkärl på livmodertappen och så länge jag inte blöder mera är det ingen fara. Bebis mådde bra. Hjärtat slog fint och den försökte andas i vattnet.
Den var inte fixerad som BM sagt utan den är rörlig! Antar att jag kommer gå över länge länge!
Har dock mensvärk nu men vem skulle inte ha det efter dessa undersökningar. Var en ÖL och en UL och UL frågade så snällt om hon fick känna också så varför inte. Eftersom jag ställde upp så gjordes ju massa undersökningar.

B har visat H en film på hur en bebis kommit ut. Hon vill se den hela tiden och sen kommer hon och ska blåsa på min mage ifall jag har ont. Sötnos!

Idag ska vi till farmor och farfar och äta semlor. Farfar fyller år :)

2 kommentarer:

  1. Skönt att allt såg bra ut såklart men jag kan tänka mig att duu känner dig trött och less nu. Det är ju inte säkert att du går över massa ändå. Det kan ju gå snabbt på slutet. Jag håller tummarna för det.

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Åhh vad jobbigt det låter =/ Hoppas att bebis kommer snart iaf!! Min BM sa att det är vanligt att bebis nr 2 och övriga aldrig fixerar sig förrän förlossningen startar, så det behöver ju inte betyda något!! Ang blodtrycket, be dem hålla koll.. Hade precis samma med båda mina och i båda fallen så har det visat sig att jag hade havandeskapsförgiftning.. Med Sebastian upptäckte de det när jag kom upp då hade jag ca 160/110 och när de kollade urinen så hade jag +3 el 4 på stickan (tydligen inte jätteallvarligt men hade säkert blivit massa kontroll och även inläggning ifall de inte plockat ut honom). Och med Gabriel så upptäckte de det efter att han var ute då blodtrycket aldrig gick ner =/

    SvaraRadera