tisdag 19 april 2011

19 april 20:12

Lång dag!

Började redan 7 i morse. Fixade i ordning H. Slappade på soffan, på med kläder. Till dagis. Tog en nästan 2timmar lång promenad med Anna-Karin och söta sovandes Melissa. Har ONT i knäna igen och i höger höft. Ringde till sjukgymnasten idag och ska få komma nästa vecka och få övningar. Fick ju det efter H med. Är väl mina knän som protesterar mot övervikten. Hon trodde det onda i höften jag känner nu är för att jag belastar fel.

Hade möte på dagis ang H. Trodde dom pratade om någon annans barn. Hon var så snäll och duktig. Kan klä sig själv, äta själv utan att kladda, hjälper dom andra barnen och dom var så imponerade av hennes finmotorik och att hon kan måla så bra. Hon målar gubbar med öga, näsa och mun. Tydligen tidigT?? enligt dom.
Sen gick vi till sandlådan i 1½ timme, vidare hem till gården och väntade in Karin coh Keegan och sen var vi ute till 5. In och lagade middag, barnen badade, jag ammade Leo. Sen åkte dom hem. Heaven sover nu. Leo sitter i sin babysitter och gnager på sin hand.

Blev så glad nyss. Fick sms av moster om att ingen ska till tjärn v 19 så då åker vi då!! =) Jihaa!!

På fre ska vi till kolmården om alla håller sig friska :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar