söndag 15 maj 2011

15 maj 17:56

Hemma igen. Inte uppdaterat på några dagar för att blogger varit nere. Skitgrejj..
I fredags så åkte vi upp till stugan i Andersviksberg. Var alldeles underbart att komma dit igen Kom fram sent så var bara att stoppa kidsen i säng och mamman med. Båda barnen SOV. Heaven till fem i sju och Leo till tio över sju. Från ca 21,30.. Leo vaknade inte en endaste gång under natten.

Upp tidigt på lördagen och ut och leka, farligt med kamin som är stekhet. ELinor, elles lilla hund Izzie och Malin kom och vi tog en oss en promenad upp till deras mormor Asta och hlsade på den bedårande lilla Loke som kommit till världen.
Ner till tjärn igen för att grilla men engångsgrillarna ville inte vad vi ville så fick laga till i ugnen ist.

Runt halv nio åkte dom hem och halv tio gav jag och barnen upp försöken att sova eftersom det säkert var 40 grader inne i stugan. Fick öppna fönster. Lördagsnatten sov inte Leo lika bra. Han vaknade vid fem för att äta, tyvärr! =) Men en natt är bättre än ingen natt.

Idag så packade vi ihop för att det SPÖREGNANDE och åkte mot Malung. Pizza på tre vänner med Malin, Elinor ocH Patrick och sen hem till Malin för kaffe. Sen styrde vi kosan mot Västerås och nu är vi hemma. Ammar Leo och sen ska jag packa upp, köra en maskin tvätt, bada barnen, duscha mig själv, försöka sova tidigt..

Står i VLT att 90 provanställda fått besked om att dom måste sluta och att dom fått erbjudande om sommarjobb. Har dom? Bart har varit på möte och där fick dom veta att senast nästa fredag får dom besked ang om dom måste gå eller ej. Jag hoppas han får stanna men lika bra vi ställer in oss på att han får gå.

Sökte en ledarskapskurs idag och en kardiologi kurs. Sen anmälan dock. Men blir ju som sagt tre enhetschefs tjänster ute nästa år.. Ifall jag nu vill flytta till skogs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar