fredag 27 maj 2011

27 maj 18:45

Jag får inga skattepengar in på mitt sparkonto i år. Dock kommer jag bli glad iaf för jag har köpt mig en soffa!!!Bart gillade den, jag gillade den, den var helt okej att sitta i och den var framför allt "billig".. Allt är ju relativt men den var "billig" för mig så att jag kan köpa den med gott samvete även om vi måste göras oss av med den om några år för att den har blivit förstörd :)
Nu blir även vårat vardagsrumsbord för litet så jag tänkte att ett sånt här skulle jag införskaffa. Ska genast kolla blocket annars är dom billiga på IKEA så kan köpa ett billigt där med gott samvete.
Så får jag införskaffa en ny matta istället för min nerkissade. Funderade på en lila eller en grön. Vad tror ni??

Sen har jag även fått nya sängkläder till baby L..

Heaven kom en dag med sin filt runt halsen. Den hade släppt i kanten. Mailade villervalla och fick en ersättningsvara. Valde nya sängkläder till Leo. Han hade bara ett par :) Heavens gamla.. Ville ej att han ska använda gröna.. Så här kommer lite bilder på min baby =)3 kommentarer:

 1. Försökte skicka kommentar men funkade nog inte...eller så får du två med liknande innehåll=D.

  Gillar verkligen Leos sängkläder men så är jag ju också helt såld på rött som du vet. Mycket snygg soffa också. Vad det gäller matta så röstar jag på grön, nu i sommar iaf. Sen kan du ju byta till lila i höst=).

  Karin

  SvaraRadera
 2. Fin soffa och söt baby =)

  A-K

  SvaraRadera
 3. Grön matta såklart!! Fina lakan, här sover babystackarn på oranga halvmånar. Det var mycket trevligt på Vallby idag, synd att ni inte kunde komma.

  SvaraRadera