onsdag 1 juni 2011

1 juni 16:13

Sitter hemma hos Emma. Dags för tacos igen. Kändes helt okej att göra det eftersom att B jobbar kväll och jag inte mår tip top. Då slipper jag göra allting själv. Har precis sövt babyn så han sitter i sin bilbarnstol och sover. H är uppe och tittar efter Lava. Hon väntar och väntar så jag hoppas Lava kommer hem snart innan hon bryter ihop.

Jag o B har diskuterat lite. Om dom bygger ut balkongerna ska vi nog bo kvar 4 - 5 år i våran lägenhet men då vill vi lägga klinkergolv i vardagsrum, hall och kök. Inte vanligt med det här i Sverige antar jag men i Belgien har alla det och jag tycker med om det. Frågan är bara vad andra svenskar tycker ifall man ska sälja lägenheten sen.

Soffan var stor och fin. Ska ta kort och lägga in sen.

Nu vill H hoppa studsmatta.. :) ska släppa ut henne...

1 kommentar:

  1. Kök o hall ser nog inte vi svenskar som nåt konstigt men vettefan om jag tror på det i vardagsrummet :) vi hade klinkers i hallen där jag o Dennis bodde på andra men fogen sprack o jävlades o fick då höra att klinkets inte var att rekommendera i dessa lägenheter. Sen om det är så eller inte vet jag ej! :) Det var inte vi som lagt in den.

    SvaraRadera