fredag 16 september 2011

16 september 06:37

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött!!! Det känns som om jag blir tröttare och tröttare för varje morgon. Jag lägger mig i tid och kan äntligen somna ordentligt igen. Har inte behövt vara upp överdrivet mycket inatt heller.

Vi pratade igår om att B skulle väcka H innan han la sig så hon fick kissa eftersom igår när vi föreslog att hon skulle ha blöja på natten blev hon jätteledsen. B gjorde inte det och runt 23 ropar H på mig och har kissat på sig. Hon skriker så att L vaknar så han äter. Vi lägger oss och somnar om. Runt 03 vaknar L igen. Äter ca 30ml. Sen ligger han och snackar. Hur länge vet jag inte men när H vaknade för tio min sen låg han fortfarande och snackade. :)

Det går bättre och bättre för H på minisimmet. Ligga på rygg vill hon ABSOLUT inte! Men är nog mycket vårat fel också. Vi har inte övat på det alla gånger vi badat. Har inte ens tänkt på det. Dock så stoppar hon själv huvudet under vattnet för att ta upp något från botten. Nu törs hon ju inte vända sig själv upp och ner en men det kommer väl.

Själv fortsätter jag drömma om Estrellas grillchips och Olws ostbågar! =)

Glöm inte att rösta!!!!

3 kommentarer:

 1. Nu är tävlingen i samarbete med personlig almanacka avslutad så gå in och kika om du blev den lyckliga vinnaren :)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!

  Du har vunnit min tävling om en produkter från stockholmsgruppen.
  Weeeih!

  Skriv din adress som en kommentar i min blogg eller maila till:
  holgersson_lina@hotmail.com
  Märk mailet eller kommentaren med: ”vinnare av produkter”

  SvaraRadera
 3. sv: tack för komplimangen.. finns en del formar till choklad man kan köpa på svenska internet butiker men inga sån här små söta.. dessa har min vännina i japan köpt till mig.. jag har turen att ha vänner runt om i världen så beställer från dom.. billigare och roligare saker

  SvaraRadera