torsdag 29 september 2011

28 september 08:25

Nu är det dags för Buzzning igen.

Som jag har berättat förut så är jag ju medlem i buzzador. Man får då ta del av olika tjänster och erbjudanden. Testa dom kostnadsfritt (ibland mot en kostnad) och sedan dela med sig till sina vänner för att på det viset få flera personer intresserade av det du buzzar.

Den här gången buzzar jag Lovefilm.

Där kan man hyra filmer och spel till bla wii, ps3, bluray, dvds etc. Som buzzador så får man ett erbjudande där man 2 månader kan göra detta kostnadsfritt. KOM IHÅG att vill man inte betala måste man avsluta sin prenumeration innan erbjudandetiden gått ut.

Är du intresserad av att få ta del av detta erbjudandet? Hör av dig till mig så får du en erbjudande kod.

Är du intresserad av att bli en buzzadorr klicka på länkenhär.

2 kommentarer:

 1. Hej! Om jag vinner en tävling så kommer jag lotta ut en valfri vara på bubbleroom, vill du hjälpa mig samt få förtur i utlottningen? Klicka på bilderna i detta inlägget och kommentera när det är gjort! http://mmeeli.se/2011/september/klicka-pa-bilderna.html

  Hoppas du vill hjälpa mig! :D

  SvaraRadera
 2. Hej jag heter Joanna är är 23 år.
  När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
  Finns även en dagens bloggtävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag och andra spännande tävlingar med fina priser som löshår,iphoneskal, heminredning, osv:)
  Så besök gärna min blogg:)
  kram

  SvaraRadera