onsdag 19 oktober 2011

19 oktober 07:40

God morgon.

Igår var vi till Dendermondnde. Jag, B och H..
först till Zeeman och hittade en julklapp till H, en present till K och en till Nora. Vantar till mig.

Vidare till blokker men smurfpåslakan var slut. har vi tur hinner det komma in en ny omgång innan vi åker hem.

Till wibra. Blev två bodysar till Leo och ett par strumpor. Typ kinderägg till H´s adventskalender fast med kabouter plop.

In på C&A. Ytterliggare 3 bodysar till L och en pyjamasar. In på kruidvat för lite barmat och sen hemåt.

Hämtade upp L och åkte till B´s mormor och morfar. Därefter tog jag tåget till Mechelen. Hade tur så att ett tåg till Mechelen var 40min försenat så jag fick ta det istället. Dock kom jag dit 15min före Stefanie så fick sitta där och vänta.Sen leta plats att äta på i Mechelen. Inte det lättaste kanske. Svårt att hitta där. Men vi hittade en restaurang så för 18,50 euro fick jag min pepparstek.. Som även skulle vara goed gebakken... (heter det så?). När jag skar i den var den rå. Dom tog tillbaka tallriken och stekte igen men då blev ju mina pommes kalla.. Så fick nya såna med.
Sen promenad tillbaka till station. Stefanie var så säker på hållet så till slut fick jag påpeka för henne att vi gick nog fel och jag hade rätt. Vi gick fel:) in på en pub vid stationen för ett glas vin. 2,60 kostade det. Billigt här =) Sen tåget hemåt.

L sov redan och svärmor kämpade med H. Dock ville hon inte sova utan mig. Suck. Vi gick och la oss och jag läste ut den första boken av Forslunds böcker. Bra bok!! Forslund du har missat något.

Nu luktar det bajs här. Idag ska jag träffa helen på förmiddagen. Träffade henne på station igår med.. Mycket söt Cedric satt i hennes sjal.

kom ihåg att ge mig lite http://www.vadskulledugora.se/bidrag/ta-mera-underbara-kort-pa-min-familj

1 kommentar: