lördag 22 oktober 2011

22 oktober 07:37

Trött. Fy fan.

Hade trevligt igår. Bart och Heaven körde mig till Heidi så var framme vid tjugo i sju. Vi gick till hennes vän Saskia och där var det en massa människor. Tog upp beställningar och körde till frituuren. Gott med en kaskrokett och fritjes. Eg skulle Saskia och hennes son Xero följa hem till Heidi så skulle Xero sova med Seth men när vi skulle gå så ville inte Xero så jag och Heidi och Seth gick hem ensamma till henne. Nico gick till sitt hus (heidis pojkvän).

Bart och Heaven kom över vid åtta och runt kvart över tio åkte vi hemåt.. tjugo i elva somnade H och 06,47 gick hon upp. Detta kommer bli en JOBBIG dag. Vi ska ju käka middagute eftersom hans mor föräldrar firar bröllopsdag. Usch.

Tror att Leo har vaknat en gång i timmen inatt och Heaven har sovit oroligt och skrikit flera gånger. Totalt kanske jag har 2½ timmes sömn. Känner att det inte räcker. Huvudet värker.

Låg länge och lät barnen tjattra och hoppades att någon skulle erbjuda sig att ta dem. Men icke. Svärmmor sover, bart sover. Svärfar och meter emma var redan nere men inte sägger de att de kan ta barnen en stund inet så är väl lbara för mig att bita ihop.

Ska duscha snart.. Svärfar tycker inte om det. Att jag duschar varje morgon. Är för dyrt. men det tänker jag iaf.

1 kommentar:

  1. Ja du... känner igen det där. Så hade jag det hemma hos mig när jag växte upp. INTE kul!!! Hoppas att du har det bra och njuter av tillvaron. Kram

    SvaraRadera