söndag 30 oktober 2011

30 oktober 19:48

Bra dag men tidig morgon. Redan kl 07 dvs 06 var vi uppe.. Tur hade jag iaf för Bart tog barnen så jag sov till kvart i nio typ.

Sen iväg för att Oona och Heaven skulle klä ut sig. Helt värdelöst var det. Debby berättade att förra året så fick dom ha parad och dom läste sagor och göra handväskor. Hon som hade hand om det idag var inte dugg intresserad. Hade slängt fram klänningar och riddardräkter på ett bord och det var allt. Tog ej fram smink, prinsesskronor etc.

Sen gick vi till en "lekpark".. Var ett stort piratskepp, hängbro högt upp i luften, vatten överarllt och massa fåglar som flög omkring. Jätteskoj.

Hem och gav barnen lunch. Leo och Heaven somnade för att sova och då kom Tom och Ranja hit.

När Leo vaknade var han varm och tempen visade 38,4. Han stannade hemma med svärmor när vi gick och badade.. Lilla Heaven är galen. Alla rutchkanor ska hon åka. Ju snabbare desto bättre.

Nu när vi kom tillbaka berättade svärmor att Leo varit varm och gnällig och inte velat äta så hon gav han en supp alvedon. Vi får se hur natten avlöper.

Är han vaken mycket och ledsen får jag ta våra eu kort och uppsöka doktor i morgon. Två ggr tidigare har han fått feber efter att ha badat badhus och fått öroninflammation. Vill ej att han får det igen.

1 kommentar:

  1. Tassar förbi o tipsar om en nystartad tävling hos mig..

    uj76.blogspot.com/2011/10/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html

    ..med chans att vinna ett presentkort från en finfin barnbutik :)

    SvaraRadera