tisdag 15 november 2011

15 november 06;42

Igår så sov jag i princip hela dagen. Med Leo en timme mellan elva och tolv. Med mig själv mellan halv ett och halv fyra och halv åtta tänkte jag lägga mig för natten. Dyngtrött och frysen. Självklart så vaknade Leo då och skrek hysteriskt i en timme! Lyckades somna till slut men blev väckt av H någon gång, sen av L vid midnatt, sen av B när han kom och la sig vid halv ett, igen av L, sen av H, sen av L, sen av H och så tillslut av L kl halv sju när vi skulle upp.

Sen B sprang lindingöloppet har han haft ont i höger lår. Kommer mera när han ligger så han får vara uppe och vanka på nätterna. Sista veckan har det blivit värre så tillslut så gick han till läkaren igår. Det dryga är att läkaren skickar honom på röntgen idag. Hoppas Sverige också anser att det är akut eftersom det är försäkringskassan som betalar.

Idag kommer Elinor hit. Vi ska promenera runt i Dendermonde och sen ska hon sova här. I morgon ska jag skjutsa henne till Chaleroi.. Hoppas vi slipper all jävla trafik. Jag slipper den förmodligen inte på vägen tillbaka =/

Tack för ditt svar Sandra. Ingen som har talat om för mig att det ska stå något speciellt på vattnet till barn. Jag har användt dom flaskor min svärmor har köpt. Just nu har vi kokat vatten som han får dricka.

1 kommentar:

  1. kranvattnet får dom inte heller dricka, spelar ingen roll om det är kokat eller inte. Har ni Delhaize? Colruyt? vi köper fem liters dunkar i taget "aangepast voor zuigelingen" elelr nått sånt ska det såt, ibland är det en liten bild på en bebis, hoppas det blir bättre snart.

    SvaraRadera