söndag 19 februari 2012

19 februari 08:58


Ja godmorgon. Jag har huvudvärk igen men har missat att ta mina järntabletter den här veckan när jag har jobbat en hel del så jag antar att det är anledningen.

Jobbade fredag kväll och igår morse. Sen åkte vi ut till Kungsbyn igår kväll för att hälsa på ett svenskt/holländskt par. Var jättetrevligt och hoppas att vi snart kan se dom igen. Dock så arbetar jag varje helg som kommer här framöver och karln i de förhållandet skulle till USA och Frankrike här framöver och arbeta lite. Men innan sommaren ska vi nog hinna ses.
Idag är det dags för kvällsjobb igen.
Heaven tyckte iaf att det var jättebra att hälsa på dom då mamman hade egna hästar. Detta var dock inte hennes häst men den stod i samma stall så en glad Heaven fick SITTA på hästen och rida hela vägen tillbaka till hagen. Heaven var överlycklig men frågade sen "Mamma jag hade ingen hjälm på mig"... Vi fick hitta på någon bra anledning till varför vi ej satt en hjälm på hennes huvud :)

Kom hem sent och båda ungarna sov. Släppte av Bart hos Nathan så åkte hem och la mig bara. Leo sover fortfarande. Han var väl helt slut efter att ha varit vaken till 21 igår :)

1 kommentar:

  1. Nu är vinnaren i Nivea-tävlingen utsedd, var det du som vann?

    SvaraRadera