söndag 26 februari 2012

26 februari 07:38

Ja nu är vi framme iaf. Jag är helt slut och längtar HEM! Jag vet ju varför jag aldrig vill ha ett hus med flera våningar.

Flyget gick jättebra. Över förväntan faktiskt och vi landade 20 min tidigare än planerat.
Så fort vi kom in i bilen började jag känna mig sur.
Leo fick iofs en barnstol. Den som Heaven brukade använda. Som knappt sitter fast och där bältena är så tvinnade så det går ej att spänna dom. Dvs han satt i princip löst.
Heaven fick en bälteskudde där svärfar satt fast kudden med bältet och tyckte att hon bara skulle ha bälte runt midjan.. Ett bälte som var så stort så hon hade det runt knäna. Redan på parkeringen fick han lov att tvärbromsa och hon for i golvet.

Jag lyckades iaf få lös hennes bälte. För eller hur, om dom har en bälteskudde/stol ska dom väl sitta på den och sitta fast med bältet som vi sätter på oss bältet? Ja de kändes då bättre när hon satt så.

Innan vi åkt halvvägs började svärfar diskutera att det var bra att vi var här så att Heaven kunde äta "nutella" på smörgåsar igen. Det är mycket bättre än ost för ost blir man tjock av. Blir tokig!! Då frågade han om hon inte kunde äta spekulos istället (typ som nutella fast med pepparkakssmak) och sen så satt han och beklagade sig till Bart över att det är så SYND om Heaven som inte får det.

Natten var HEMSK!!!! Ungarna och jag somnade vid 21. 01.10 kom Bart och la sig. Då hade Leo skrikit i sömnen två ggr. 01,20 vaknade Leo. HYSTERISK. Tog upp honom till oss, sjöng, vaggade. INGENTING hjälpte.. Som jag visste. Dock var jag helt slut och stel i ryggen så att gå ner och värma ersättningen hade jag ingen lust med. Efter en stunds skrikande väckte han Heaven som kom till oss.. Efter 40 min gav jag upp och gick ner och gjorde ersättning. Då kunde man tro att någon försökt ha ihjäl ungen. För jag kan jag kan ju inte lämna rummet för tillfället heller utan att han blir tokig. Fick med mig ersättning upp och han somnade om. Dock var Heaven vaken då och låg och sparkade och snackade till ca 03,30. 04,19 vaknade Leo igen. HYSTERISK. Bart med som blev sur över att Leo vaknade och talade om att han tänker sova borta resten av veckan för han tänker inte lyssna på att Leo skriker! ja trevligt. Då kan jag väl sitta i det här jävla huset ensam.

Ner Igen och gjorde ersättning. Hjälpte inte ett skit. Leo skrek och skrek. Till slut fick jag lägga han bredvid mig och ja nog somnade han... Och vaknade var 30e min och skrek. Sen vaknade Heaven kl 06 och började skrika om att hon skulle upp. Så ja nu sitter vi här. Leo har druckit välling och ser på barntv och Leo luktar bajs. Dags att byta blöja.. Tur att det bara är ca 13 timmar kvar tills jag får lägga mig igen.

Pga detta får jag ångest över att göra saker. Ska ju till Antwerpen på tisdag och sova hos Heidi. Vill inte ta med Heaven och lämna Leo hemma för att jag hörde ju hur sur Bart var inatt när Leo bara vaknade två ggr. Hur blir det då om han vaknar 5 eller 6 som han gör ibland?!

Sen ta med leo till Heidi och han vaknar. Då måste jag ta med honom för att värma ersättning för annars ramlar han ner från sängen vi kommer sova i och då väcker han dom.

Nej usch. Tänk om jag någon gång kunde få ha barn som sov? Ni som har barn som sover ni förstår inte vilken lyx ni har. Att ge en napp 5 ggr på en natt skulle jag hellre göra en detta eviga jävla skrikande! Och om jag visste varför han skrek. Var ju samma med Heaven.

Men Leo har ju sovit bra. Det är ju nu han sover dåligt.

Ja Nej nu byta blöja och ordna frukost och ungarna så att jag kan klä mig och så. Bart sover och kommer väl sova några timmar till.

Bara en vecka kvar så får jag åka hem.

1 kommentar:

  1. ingen tand på g igen då?
    S hålle rpå att få en till och hon har skrikit Hela dagen idag :S (itne för att dte är ovanlgit, men är iten smaam skrik som det arga) och då ahr jag gett mot det onda redan :S

    SvaraRadera