lördag 17 mars 2012

17 mars 06:10

Ungarna var piggare igår så efter att dom sovit middag och ätit lunch. Ja hör och häpna, Heaven sov också. Så tog vi oss en tur till lekplatsen igen. Kommer bilder när jag kommit hem, nu orkar jag inte. Blev en fika på ett café och sen promenad omkring i deras by.

Hemåt, fixa kvällsmat, in i duschen för Heaven och Leo. Pyjamas på. Leo i säng runt 18,45 och sen var det fredagsmys.

Heaven somnade väl runt 20 och jag gick upp igen för att prata med min kusin. Heaven hostade supermkt så runt 21,30 tillbaka till sängen ifall hon skulle kräkas igen.

Sen började min helvetesnatt. Runt 01,30 tittade jag på kl för att inse att jag inte somnat in djupt en. Leo vaknade till runt 02,00 då jag äntligen somnat och sen 05,30.

Heaven slog upp sina ögon kl 05,55 och sa jag vill gå upp. Ja viskade ja tillbaka men var tyst nu. Men hon fortsatte prata, SÅ KLART så då väckte hon sin trötta bror så nu sitter jag här. Annars hade vi kunnat gå upp och jag kunde få suttit i soffan ett tag. Nu är ju leo vaken och skall hållas koll på. Alla andra sover.

Varför jag inte somnade var för att Leo gnällde en massa i sömnen, Heaven hostade, gnällde, sparkade och hade sig. Rasmus kräktes och fick duscha. Nora kräktes. Ja det är kört. jag är så trött. HUR FAN ska jag orka åka tåg?

Kan känna ibland att det vore trevligt med ett socialt liv men frågan är ju hur man ska orka det. Lägger man sig efter 21 så blir det ju absolut ingen sömn alls och då fungerar inte jag. Jag orkar inte med vardagen då. USCH! Jag vill inte att barnen ska bli större men samtidigt så önskar jag att det vore fem år framåt i livet så man kanske kanske KANSKE fick sova till 08 åtminstonde.

5 kommentarer:

 1. Kul att du är med och tävlar om ballerina fyllda cookies på bloggen! Jag utser vinnarna imorgon kväll! :)

  SvaraRadera
 2. Här hemma räknar jag med socialt liv när barnen fyllt 20 och flyttat hemifrån ;-)

  styrka!

  Såg att du tävlar om smoothies från semper, jag har samma vinster inne hos mig :-) Var gärna med!http://www.liwetochvardagen.se/?p=11351

  trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej,

  såg att du tävlar om semper smoothies vill bara tipsa om att jag har samma tävling inne hos mig.

  Http://liwetochvardagen.se/p?=11351

  Var gärna med!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig Bild du deltar med!

  Kul att du är med!

  SvaraRadera
 5. Kräk och lite sömn = rena dödenkänsla när man tvingas slå upp ögonen:(

  Hoppas de piggar på sig snabbt!

  SvaraRadera