måndag 19 mars 2012

19 mars 07:00

God morgon.

I lördags åkte vi alltså hemåt. Jag vet nu varför jag inte tycker om att åka tåg ;) Hela familjen vi hälsade på mådde dåligt så vi fick skjuts tidigare till station. Kom dit 12 och tåget gick 15. VI gick och åt och sen lekte ungarna inne på station tills två fyllon uppenbarade sig och började stänka öl på backen och skrika och härja.
Fanns en pizzeria på station och som tur var lät dom mig köpa en kaffe för 2 euro och gav ungarna klubbor så vi fick sitta där inne ist.

Första tåget på 25 min gick bra. Sen uppehåll på 1timme. Nästa tåg tog TVÅ timmar och det var en kärring som satt på min bokade/Betalade plats och vägrade flytta sig. Som tur var gav konduktören mig nya platser som var närmare vagnen så det var ju bra iofs.

Vi satt åt fel håll så jag fick gå och kräkas flera ggr. Ni som känner mig vet att jag blir åksjuk av allt.
När vi kommit halvvägs stannar spåret och konduktören talar om att tåget står stilla för polisen har stoppat det. Finns tydligen ungdomar på spåret! 30 min stod vi still. Men blev bra endå. Kom hem 20,30 ist för 20,25. Men nej. Inga mera tåg.

Leo var väl helt slut. Han somnade nästan direkt vi kom hem. Jag hörde han vid halv ett och sen vaknade han halv sju. Hade bajsat ner sig. Bytte blöja och gav ersättning och han sov igen. 10 i 7 vaknade Heaven och fick välling och ja la mig igen. 20 i 9 udnrade hon när jag skulle komma upp och då sov Leo fortfarande =)

Jag och ungarna fixade scones till frukost och sen blev det en snabbvisit på badhuset.

Jag åkte mot farmor för att hämta en gammal gästsäng till svärmor och Bart mot bromma för att hämta henne.

Emma och hennes ungar kom hit på besök en vända.

En sväng till Maxi på kvällen och sen blev det pizza/kebab till middag. JAg som redan är tjock kan väl bli större lixom :)

Nu är det måndag och idag är det äntligen dags för sjukgymnast igen.

1 kommentar:

  1. KusinJosefine19 mars 2012 15:29

    Ja fy 17 så trist och sån maximal otur att vi skulle bli magsjuka (influensa?) under de få dagar vi fick vara tillsammans =(
    Jag hoppas ni kommer tillbaka såklart..men kanske i bil dårå ;)
    Puss på er!!

    SvaraRadera