onsdag 7 mars 2012

7 mars 07:16

Idag ska jag iväg och få akupunktur kl 10. Ska bli jättebra. Jag hoppas att det hjälper lika bra som förra gången..
Kl 11 är det dags för 1 års kontroll för Leo och en kontroll för Heaven. Bart ska följa med så att Heaven inte behöver se Leo vaccineras. Jag tror inte hon har så stor lust att vaccineras i början av april om hon ser det.

Natten var helt okej. Mamma var ju här igår kväll när jag var på cope utbildning så när jag kom hem sov Leo. Heaven var dock vaken men hon somnade snabbt.

Leo vaknade till vid 22,30 och fick lite ersättning men det är också ALLT han vaknat inatt så man kunde ha fått MASSA sömn om det inte hade varit för Heaven istället.
Hon skrek och pratade massa vid 23, 00, 01. Sen vid 02 skrek hon och ville till vår säng. Låg där och grät och ville att vi skulle gå upp. 02,30 skulle hon tillbaka till sin säng och runt 03 tillbaka till oss. Sen sov hon iaf till 06,30 men tänk om hon struntat i det inatt. Vilken lyx.

Något som jag tycker är ledsamt är att Greys ÄNTLIGEN börjar ikväll igen. Det är väl det enda jag ser på på tvn. Tyvärr börjar dom med ett dubbelavsnitt och att vara vaken till 23 finns inte på världskartan. Då blir det ju ingen sömn alls och hur ska jag då orka med dagen i morgon?

För ett år sen ringde jag till förlossningen och bad om kontroll då jag inte ville vara gravid längre. Dom gjorde en hinnesvepning och som i morgon fast för ett år sen skulle jag få tid för igångssättning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar