tisdag 24 april 2012

24 april 07:24

God morgon.

Här sitter jag och är supertrött. Efter att ha jobbat lördag, söndag och måndag kväll som koordinator med massa saker att hålla i huvudet, lite extraordinära händelser på arbetet och mamma på besök så kunde jag inte somna igår. När kl var 02 gick på toa och hade fortfarande inte somnat. När jag vaknade av Barts kl trodde jag att jag skulle börja gråta. Har nu smsat mamma för att höra om hon vill komma hit och leka med Heaven när Leo sover middag så jag kan lägga mig ner lite. Känner mig som en tråkig mamma men jag måste vila. Huvudet sprängs annars :)

Annars rullar livet på. Var hos BM igår. SF 29cm, BT 140/85 och hjärtljud 152.

Ser att många undrar över upplägget på tävlingen jag har . Jag förstår dom. Jag såg det inte själv bara när jag skapade den. Jag skulle ju så klart ha gjort så att man var tvungen att göra allt för att vara med och tävla men nu är det försent. Jag drog ju en vinnare med hjälp av random.org på förra tävlingen men då så fick jag veta att man ej fick gå tillväga på det viset så att då tänkte jag nej men då får folk hitta på namn så får sambon välja ut dom han gillar. Men blev galet det med. Ja det är som det är :) Man kan ju välja att inte vara med.

Idag ska jag ta med Heaven på dans men annars blir det inte mycket mera. Jag behöver egentligen tvätta, damma och dammsuga men tror tamejfan inte att jag orkar.
Jobbar onsdag, torsdag, fredag och söndag kväll den här veckan. Lördag ska Forslund komma hit så kanske hinner fixa lite på förmiddagen då.

Hittade en tävling hos Dianas drömmar om en Månad med Linas matkasse!! Vilken toppentävling. Den här vill jag absolut vara med i och vinna!! Jag har så himla svårt att komma på vad man ska laga för mat! =)

3 kommentarer:

 1. Roligt att du är med och tävlar om en goodiebag inne hos mig !
  Kram & Lycka till

  SvaraRadera
 2. Kul att du vill vara med i min tävling! Klart att trean också ska ha nå't eget ;) så jag håller tummarna! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Hej..ser minsann ut som du har fullt upp;). Pratade om dig i går på jobbet. Min gamla kollega Nettan Möller var och hälsade på. Klurade på dina barns namn och jag hade nog rätt;).
  Hon hade sett att jag hade dig på FB! Hoppas att allt är väl annars..ser att "bebben" växer i magen. Snart är du upp i TRE som jag.:) Blir det fler kanske?:):)
  Ha det gott och ta hand om er..man behöver inte städa varje dag heller;).

  SvaraRadera