onsdag 4 april 2012

4 april 07:09

Fy för glukobelastning säger jag bara. Själva glukoset smakade bara sött så inga problem att svälja ner det men sen fick jag inte lämna väntrummet på 2 timmar. Hade tänkt att jag kunde gå till jobbet som låg korridoren fram och hälsa på men fick inte om jag skulle börja må dåligt.. VÄRDELÖST.
Svar fick jag inte heller utan det kommer idag.

Sen hemåt. Hämtade upp familjen. Ner på stan för att ordna nya glasögon åt Bart. Dom gamla gick sönder på jobbet. Käkade snabblunch och sen så skulle ungarna vaccineras. Bara det att när vi kom dit så hade hon helt glömt att skriva upp oss. Heaven blev snabbt vaccinerad och duktig var hon inte Inte ett pip sa hon!! =) Min stora tjej. När sköterskan gått ut däremot så sa hon "men mamma hon gjorde illa mig"!

Leo däremot tål ju inte ägg så han fick inte ta emot vaccinet utan för honom gällde havrix men innan hon fick ge det fick hon lov att ringa och höra så det var okej.. Båda barnen blev tillslut vaccinerade så sen åkte vi hem till Karin för lek och bus. Hem tidigt och kl 20 låg jag i sängen.

Leo har vaknat en gång inatt bara men då var han vaken till och från i en timme..
1 kommentar:

  1. Hej! Du deltog i en twistad tävling hos mig. Vinnaren är nu utsedd, gå och titta om det blev du. Vann du inte så finns det flera tävlingar att vara med i.

    SvaraRadera