tisdag 29 maj 2012

29 maj 19:57

Känns som om vi har en jobbig tid framför oss. Mäklaren ringde idag så nu har vi skrivit kontrakt på att vi sålt till det priset vi önskade.

Däremot behövde hon flytta in tidigare och vi kan inte komma in tidigare i huset.
Så 13/8 får hon tillträde till lgh och 21/9 flyttar vi in i radhuset.

Med andra ord så är det magasinering som gäller. Bart är ledig så vi får packa och flytta allt till ett förråd. Boka flyttstäd till 10/8. Bo i husvagnen på farmor och farfars tomt över helgen. Ta oss till banken den 13/8 för att lämna över nycklar och få pengar.
Ta oss till Gbg. Ta båten till Kiel den 14/8 sen uppehålla oss hos svärföräldrarna fram till att vi kan flytta in i radhuset.

Stress stress.

Vad måste man göra när man flyttar?


1 kommentar:

  1. adressändra! , skriv en lista med alla adresser ni behöver adressändra, lättare att ha gjrot sånt i förväg, för blir så stressigt när man är mitt i flytten.
    Märk alla flyttlådor med vilket rum de ska vara i, inte bara inehållet, mycket lättare att grovflytta och få in allt i rätt rum fårn början då.
    Börja spara tidnignspapper nu (för inpacknign av glas/tallrikar osv) går åt en himla massa och det är lite sent att börja samla på sig några dagar innan flytten. Dte rä väll dom tababrna vi har gjrot under våra flyttningar :) Lycka till, jättespännande att följa bloggen nu, ni har verklgien fullt upp!!

    SvaraRadera