måndag 14 maj 2012

14 maj 20:21

Idag har vi skrivit papper på radhuset. Fotografen skulle ju komma men mäklaren ringde att han kommer i morgon kl 17 ist så nu blir det till att jobba dag för mig och sen skynda mig hem för att röja det värsta. Vi får äta middag i trapphuset.. Eller nått:)

Idag så googlade Bart tvärläge "dwarsligging" på sitt språk och där finns minsann massa info. Vanligare om man fött barn förut, check. Vanligare om man har livmodern i framvägg, check. I belgien blev det oftast ett planerat kejsarsnitt då detta är ovanligt och man ej kan föda barn så. Tänk att det skiljer sig så i olika länder..

Har hittat lite bilder iaf.

Dwarsligging Så där kan jag tänka mig att min bebis ligger. Någonting sånt. Precis där den har fötterna känner jag ibland någonting.Ja så att så någonting ligger bebisen. Inte alls nå kul. Jag önskar det vore över nu bara så jag vet vad som kommer hända i framtiden. Är så grymt trött hela tiden med. blähä.

1 kommentar:

  1. I allmänhet så ahr ju belgien MYCKET mer guidelines och lyssnar mer på mamman när det gäller graviditet kan jag känna. ber man om igångsättning, ja då kan man få det, säger man att man är rädd för att babyn är stor, ja då kollar dom det (varenda besök görs ett UL för att kolla att allt är ok). Tror jag hade varit mycket räddare i sverige iom att man blir vägrad allting och det anses naturligt att föda 5 kilos babysar 21 dagar efter bf... det gör det inte här ;) Kan dom inte göra vändning?

    SvaraRadera