tisdag 15 maj 2012

15 maj 17:39

Har jobbat dagtur idag och när jag kom hem mötte jag en man med kamera. Frågade försynt om han skulle fotografera min lägenhet och han sa att det hade han redan ordnat!!! Jag frågade om korten på barnens rum blev bra eftersom att Bart hade smsat om att det var leksaker att plocka undan. Han frågade vilket rum. Ja det som är rosa sa jag. Nej det måste jag ha missat sa han så var bara att han följde med upp igen :)

Nu är korten tagna och nu ska vi invänta visning. Blir väl någon gång nästa vecka.

Ska bli skönt när det här är över. Jag känner mig trött och tjock. Var så nöjd nyss när jag stod i duschen och kände någonting "större" ovanför naveln. Tänkte att nu kanske bebis har vänt sig.. Fast nu är det borta igen..

Tre personer oberoende av varandra har frågat mig idag om jag ska ha tvillingar eftersom magen är så bred! En patient, en läkare på akuten och så kameramannen.. Känns ju.. Så där..

Tänkte att jag ska bjuda på en bild på min lillkille här hemma. Han jagar sina bollar och det nya är att stoppa in dom i ett tomt "skåp" i barts databord och sen klättra in och hämta dom.


Btw Sandra:) Undrar vad Leo hade vägt om jag gått så långt över tiden eftersom han vägde 4720g i 40+4.

3 kommentarer:

 1. Ja, det hade du väll fått se antar jag, för dom hade ju vad ajg hört än så länge vägrat igångsättning för DET är onaturligt :D Här had ehon nog satt igågn mig på en gågn om hon gjort UL och sett att det var över 4 kg ;) varenda läkare och barnmorska som kolalde oss sa "men vilken STOR baby" Dom hade nog ringt lokaltidningen om du fått leo här ;D

  SvaraRadera
 2. Nu är goodiebagtävlingen värd över 15 000 kr startad! var gärna med och tävla. 20 st vinnare dras på midsommarafton :)

  SvaraRadera
 3. Din mage ser nog bara bredare ut än vanligt eftersom bebis ligger annorlunda :)
  Kram Anette

  SvaraRadera