tisdag 25 september 2012

25 september 11:35

Känns som om vi aldrig komma kunna flytta in i vårat radhus.
Pojkarnas rum är tapetserat och listerna är tillbaka satta. Heavens rum är tapetserat och jag har påbörjat möblering och packa upp kläder etc.
Soffan står på plats. Köksbordet är i hopskruvat och samma utebordet. Dock är det en miljon grejjer kvar. Hade bara vårat sovrum varit färdigt hade det varit klart snart.

Farfar och Bart tapetserade det igår. Efter att dom slipat och spacklat och haft sig. Två våder sitter superfint och resten av fondväggen har STORA bubblor från golv till tak som tyvärr ej ger sig. Bara att riva ner och börja om?! Varför blev det så? Hade gått jättesmidigt för dom att tapetsera och så blir det så. TRIST!.,

Jag letar grindar på blocket och kollade efter en expidit hylla. Den kostar 199:- på IKEA och den jag hittade kostade 150:- begagnad. Nej tack. Då köper jag från IKEA istället tror jag.

Leo var på dagisinskolning idag. Eller ja vi var på besök. Gick superbra så kommer nog inte bli några problem när det är dags för dagis igen :)

2 kommentarer:

  1. Oj alltid jobbigt med flytt och renovering. Därför längtar jag inte till dagen vi flyttar till hus. :)

    SvaraRadera
  2. Vi har genom åren av renoveringar i flera olika hus/lägenheter kommit fram att "quickfix" ALLTID måste göras om. River man inte ner gammal tapet, spacklar och slipar ordentligt så kommer du aldrig bli nöjd med resultatet... Det går inte att fuska sig till något utan att det kommer märkas.

    Lycka till med renoveringen.

    SvaraRadera