fredag 19 oktober 2012

19 oktober 19:28

Skrik skrik skrik. Att dom orkar. Varje kväll sen i måndags har jag gjort samma sak. Fungerat super. Leo har somnat direkt. Gjorde samma idag. La han 18:45. Tillbaka 18:50. Satt till 19:15 för jag måste lägga Heaven med. Leo står här och ylar. Kastar napp och kanin. Så klart. Bara för att jag ringt hit mamma eftersom jag gärna vill hinna promenera. Är väl bara att jag inser att man ska vara tjock när man har barn för 30 min får man inte vara ifred. Blir tokig. Men sitter glatt här bredvid och pratar snällt. Kan inte vara kul att kasta allt man vill ha.


19:36 skoj. Han ropade på mormor så mamma gick dit med hans kanin så nu fick mamma den slängd i huvudet och Leo fortsätter yla.


19:55 Leo blev hysterisk när han fick sitta i mitt knä. När jag tog med han till soffan. Nu är han äntligen tyst i famnen på mig. Tips mottages tacksamt på vad jag ska göra när han blir så he. Visst för han kolla på tv blir han tyst men så fort han ska lägga sig skrika de igen. Vore de varje natt skulle jg misstänk rutinfel, sovrum, sängen. Ja något. Men bara ibland ju. :(

Blir galen. Ventilerar med forslund så hon måste tro jag är sinnesstörd men måste skriva av mig för att orka lyssna på det.

Nu är han lugn iaf. Synd att Sammy skriker där nere bara.

Nu har mamma lugnat ner Sammy och Leo sitter lugnt i mitt knä. Men hue gör man nu?? Tips! Råd? För nu när vi går till sängen kommer han skrika igen. I vår säng somnar han inte. Kan inte direkt gå ut i vagn med honom för har ju inte folk här vaje kväll bart jobbar.

20:32 äntligen sover prinsen. Är ju jobbigare för honom säkert en för mig.

1 kommentar:

  1. Låter så jobbigt :( Har du testat att skriva dagbok med allt han äter och gör varje dag, och även sömnen? Du kanske kan hitta mönster där?

    Kram Anette

    SvaraRadera