onsdag 3 oktober 2012

3 oktober 16:32 Tävling!!!

Idag fick jag en förfrågan om en supertävling där vinsten består utavDen säkrare, enklare lösningen för internetsäkerhet
Kaspersky Internet Security 2013 arbetar bakom kulisserna och levererar en kraftfull skyddsteknik med antivirus som ser till att du, din dator och dina barn är skyddade mot de senaste och kommande hoten. Tack vare alla automatiska säkerhetsfunktioner i Kaspersky Internet Security 2013 blir det dessutom väldigt enkelt att skydda din dator – så du får ett skydd i världsklass, utan att behöva vara någon säkerhetsexpert.


Kaspersky Internet Security 2013
Jag kommer att tävla ut inte mindre än 7 exemplar av Kasperskys säkerhetsprogram,(som räcker ett helt år), värde 599 kr!
För att vara med och tävla ska du följa stegen här nedanför. Lämna sedan en kommentar med svar hos mig och lämna även din mailadress så att jag får kontakt med dig vid ev vinst.

 •  Berätta kort vad du skulle tycka vara värst att förlora eller bli bestulen på från din dator eller ute på internet.
 • Kopiera bild och text (med länkar) här nedan och publicera i din blogg.
Kaspersky Internet Security 2013Jag tävlar hos Jessamy om ett års gratis användning av Kaspersky Internet Security 2013!      
Tävla här du med!
Tävlingen avslutas den 14/10 och även ni från andra länder i Europa kan vara med och tävla!

3 kommentarer:

 1. Jag tävlar! Har lagt in länk i min blogg :)
  Det värsta för mig skulle vara att förlora allt. Rubbet. Everything :(

  SvaraRadera
 2. Trodde det västa skulle vara att bli av med foton från hårddisken men... Been there, done that. Nej, tror det värsta skulle vara om någon stal min identitet. Låtsades vara jag online och ställde till med en massa.

  SvaraRadera
 3. Hej! Saknar ju blogg men gör ett försök att få vara med ändå! Det värsta som skulle kunna hända oss hände nästan förra månaden. Satt och surfade och plötsligt händer något och alla ikoner som finns på datorn försvinner. Hittar inga bilder eller dokument som jag skrivit om vår dotters utveckling eller något. Som tur var gick det att hitta dem igen tillslut men det värsta var känslan att det kanske sitter något pervo och glor på bilderna någonstans. Vi har i efterhand fått reda på att detta år det bästa skyddet och därför hoppas jag nu på vinst.
  mvh Emma W emma.widman@hotmail.com

  SvaraRadera