måndag 8 oktober 2012

8 oktober 12:33

Lugnet har lagt sig. Sammy sover sen en timme tillbaka och Leo har somnat. Heaven leker på övervåningen och jag sitter här och dricker cola light och lägger in räkningar.
Har haft besök så man kan tro att jag har haft ett helt dagis här. Marina med sina pojkar Timothy och Julian har varit här och sen kom även Cecilia med Todd och Tintin. Många magar att steka fiskpinnar till men nu är det klart. Diskmaskinen går och det är undanstädat i rummet så jag får lite egentid.
Borde slå igång min nederländska kurs men orkar inte tänka just nu.

Tack till Jeffrey, Anettes man som har gett mig en förklaring till att det finns åtta olika sätt när man ska lägga till e eller inte och det är endast på 1 av dom man ska lägga till. Så att lägger jag nästan alltid till ett e så blir det ju TOPPEN!!  =)

Glöm nu inte tävlingen. Det är endast två personer med att tävlar en så länge och jag har 7st vinster =)

Klicka här för att komma till tävlingen.

Har även hört att husbilder önskas men det är så rörigt hemma hos oss så vet inte om jag vill lägga till några. Men visst. Ska göra ett försök :)


Vårat kök taget från hallen. 


Hallen. Här finns garderob. Toalett. Stor klädförvaringsgarderob och sen utrymme under trappen där vi förvarar torrvaror. 


Kök taget från hallen. 


Del av vårat sovrum. Lägg märke till våra bubblor i tapeten. Hade vi vetat att det skulle bli fast dom gjorde om hela arbetet ytterliggare  en gång hade vi nog satt upp nya gipsskivor. Avgudar tapeterna!! Ska upp lister i taken. 


Pojkarnas rum. Finns inte mycket där inne. Ska fyllas på med möbler när pojkarna blir större och behöver större sängar. För vi vet ju inte hur vi ska ha det då så just nu får det vara en massa lekyta bara. 


Heavens rum. 


Pojkarnas rum.


Vardagsrum. Rörigt deluxe. Ska upp gardiner. Ställas i ordning bland blommor. Vi behöver en tvbänk och ett databord till Bart. Förvaring till dvdfilmer etc. Hallen uppe


Heavens rum.


Vardagsrum. 


Uteplats. Rörigt. Fullt i kartonger. För tillfället förvaring till vi har hittat var allting ska vara. 


Våran lilla uteplats. Tänker ev ta bort hörnet med fontän nästa sommar för att få mera gräsmatta. 


Köket igen. Ja bilderna ligger inte i ordning som sagt.


Uteplats.

Tvättstuga, förvaring och bytablöjarum.


Sovrum. Där ligger våra lister på backen. Kartonger finns kvar att packa upp och gardiner ska upp. 

1 kommentar:

  1. Är avis på ert stora, fina, fräscha hem! Tycker inte det ser så rörigt ut, särskilt inte med tanke på att ni är med 3 små barn hemma. Ser redan hemtrevligt ut tycker jag :)

    /Anette

    SvaraRadera