tisdag 9 oktober 2012

9 oktober 21:41

Har varit en bra dag.

Började med att Heaven kom nersmygandes för morgonmys :) ordna frukost, skynda sig att tvätta och klä barn för kl åtta slog dom av vattnet :)

Till dagis. Heaven ville först inte gå in men när en i personalen kom och förslog att hon skulle välja en väst för att gå till skogen var det inte några problem :) lämnade in Leo som vinkade hejdå och gick. Utan problem. Inte illa :)

Tog morgonpromenaden på ca 4km och svor över att runkeeper aldrig låter mig förbränna kalorier. När jag kom hem frågade jag Rebecka som upplyste mig om att jag måste ställa in vikt etc så loggade in och visst hade jag fyllt i vikt. Men hade fyllt i lbs och inte kg så min telefon trodde jag vägde 40kg. Får se om den visar mera i morgon :)))

Sov middag med Sammy. Skönt. Hämtade barn på dagis och gick till lekplatsen för lite häng med Karin och henne barn. Vidare hemåt. Lek. Middag. Dusch för barn och i säng. Bestämde mig för att ge s en flaska halv sju istället för halv åtta. Han brukar amma vid halv sju och sen sova rn stund för att sen äta flaska. Fungerade ypperligt. Tog en stund med tröttgnäll mer 19 sov han. Däremellan var jag upp och la Leo oxh efteråt läste jag för Heaven för det fick Bart inte göra. 19:25 satt jag i bilen för att hämta upp Emma för maxidate.

Sammy sover en. Gnällde i sömnen och fick nappen och blev lugn så nu får vi se hur natten blir :)

Anette: ska äta typ 1500kcal. Igår hade jag ätit 1200kcal och fick dryga 250kcal tillgodo efter min promenad. Samma idag. Hade typ 450kcal kvar så tröck i mig en kaka. Vad ska man göra? Jag äter massa känns de som. Hela tiden :)

1 kommentar:

  1. Går du under 1200 börjar kroppen svälta, du bör nog hålla dig till dina 1500, särskilt då du ammar :)

    SvaraRadera