onsdag 16 januari 2013

16 januari 21:26

Heaven hade feber i söndags kväll och i måndags morse och sen blev det inge mera så idag fick hon gå till dagis där hon glatt lekte hela dagen.
Så fort vi kom hem kom stora krokodiltårar och meningar som "mamma, kan jag få sitta i ditt knä". "Mamma du måste bära mig". Insåg direkt att något var galet så när Bart kom ner för att äta middag och Heaven inte ville komma ner traska jag upp och där låg hon likblek under en filt och frös. 38,8 visade rektaltempen. Hon bad om en sån där "vit tablett som smälter i munnen" (alvedon) och piggade på sig lite. Kollade in Dora med oss och somnade runt 20. Nu andas hon ansträngt och örontempen visar 39,0. Jag hoppas vi slipper feberkramper och att hon får sova lugnt under natten.

Som tur är så är hennes pappa hemma i morgon så att hon får vara hemma och mysa med honom när jag och Leo ska ut på äventyr.

Har tagit mig en kvällspromenad och stått mina 5 minuter i planka. Vi har veckans utmaning på jobbet. Förra veckan 30 min promenad dagl. Denna vecka 5 min planka. Så är bara att stå, stå och stå lite till. Har inga magmuskler så hela magen bränner och skakar trots att jag står på knäna och delar upp det på 5 så 1 minut åt gången. Har en platå när det gäller vikten nu. Har inte gått ner någonting på 2 veckor, antar att jag bygger muskler eftersom jag rör mig mer och mer och anstränger mig mer och mer men det känns deppig så när jag var på maxi och så att det kommit NYA ostbågar. Ja då ville jag bara handla. Tog mig i kragen och köpte med lite morötter hem istället men trist är det.

Annars har jag inte mycket att förtälja. Bart ska planera sin semester och han ska ju vara föräldraledig bra länge så att planen är februari nästa år.. Ja vi får väl se vad som händer.

Nu hoppa upp i soffan och glo lite på tv innan det är dags att sova. Vem vet. Inatt kanske vi alla sover sött på våra kuddar =)

3 kommentarer:

 1. Nya ostbågar såg dom, vill ha...bara att kämpa på kram Diana

  SvaraRadera
 2. Ja det stämmer, kroppen bygger muskler, som väger mer än fett, så fettet försvinner fortfarande. Vet inte om du tog några mått runt midja, lår etc innan du började? Men om du inte går ner i vikt kan du fortfarande gå ner i cm, så misströsta inte, du gör ett jättebra jobb! :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Nu är en lycklig vinnare lottad och kan få hem sin härliga Spot Stick produkt! Kika in och se om det blev du som vann den, om inte så har jag massa andra tävlingar du kan anmäla dig till :)! Kul att du var med! Hoppas vi hörs snart igen, Kram Saandriiiee
  http://saandriiiee.blogg.se/2013/january/spot-stick-avslutad.html#comment

  SvaraRadera