måndag 21 januari 2013

21 januari 20:13

Varit hemma hos Jessica på födelsedagskalas för lilla Elvira och klockan var nog närmare kvart över sex när vi äntligen bröt upp. Ungarna stängde in sig på Elviras rum och lekte i flera timmar så jag hade inte hjärta att avbryta dom.

Här hemma funderar vi över hur vi ska göra med Leo. Han kommer till oss varje natt och det skulle väl inte göra något om han inte vaknade av Sammy varje gång Sammy vaknar och sen blir vaken någon timme.

Ska vi köpa en enkelsäng till Leo som vi får plats att ligga i med honom så kan Sammy ta Heavens säng när Sammy ska ha större säng och Heaven får större.
Eller ska vi hitta en våningsäng man kan dela till två enkelsängar så att dom har varsin enkelsäng till dom blir större direkt? Eller ska vi köpa en familjevåningsäng med en 120madrass nertill och 80 eller 90 upptill. Då får vi absolut plats att ligga nertill med Leo och längre fram i tiden när Leo får ligga i överslafen får vi plats att ligga med Sammy. Vi får även en himla massa sängplatser till gäster?

Vad är bäst? Finns ju en svart våningsäng på IKEA man kan dela på två men jag är besvärlig och vill ha en vit. Skulle vilja ha familjesängen på MIO men 3995:- exklusive madrasser. Då svimmar nog Bart. :) Antar att Leo kommer få önska sig pengar till säng när han fyller år. Vet inte riktigt vad han ska få önska sig annars.

Traktor och vagnEn traktor med släp skulle han nog tycka om.
Samma som att jag tror att han skulle tycka om några större bilar man kan köra med.

Nej nu ska jag dippa lite morötter och läsa ut "hittebarnet av Katerina Janouch". Har redan läst bok nummer 2. Blev streckläst häromdagen så nu kör jag tredje boken.

1 kommentar: