måndag 21 januari 2013

21 januari


Lego Chima Lennox lejonattack vore något att ge bort till Noah. Han är en pojke som är svår att ge bort saker till och jag vet att lego allting går hem hos småpojkar.
Denna modell är i storleken 10cm hög , 16cm och 19cm lång. Man får med både minifigurer och vapen.

Lego-Chima-Lennox'-Lion-Attack-70002

Lego Chima är numera platsen för åtta beväpnande djurstammar som tidigare varit bästa vänner och nu är de värsta fienderan man kan tänka sig. De vill få tillbaka en naturresurs som kallas chinergi. Denna naturresurs är ett element som ger upphov till både förödelse och liv.
I tusentals år är det djurstammar som styrt CHIMA. Alla djuren som örnar, vargar, gorillor, lejon, krokodiler etc har levt ifred i tusentals ord.

Den första djurarten som drack från förrådet av den uråldriga chinergin var lejonen och är nu beskyddare. Tidigare är det ingen som har utmanat lejonen.
De magiska chikloten var en kraftkälla som lejonen delade med alla djuren i kungariket men en modig krokodilprins påpekade att hans familj ville ha en större del av kraftkällan och när lejonen försökte propsa på att det skulle bli obalans i kungariket utbröt stora konflikter.

Låter inte detta spännande? Kolla in Lego Chima på den här sidan och införskaffa du med till dina barn :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar