lördag 26 januari 2013

26 januari 03:37

Sitter här och fryser. Hoppas S ska somna om snart. Eftersom mamma är här och jag ska jobba morgon vill jag helst inte lägga honom i min säng.

Flyget gick bra för Bart och Heaven. Bart jobbade ju kväll i onsdags så dryga tre timmar sömn innan dom skulle åka till Arlanda men han berättade kaxigt
För mig att han skulle sova på flyget. Visade sig när vi pratade på Skype Att så var icke fallet. Heaven pratade hela redan. :) skulle skypa igår. Heaven kommer till datorn. Oona ropar. H säger 'dag mams' och försvinner. Stora tjejen.

Marina med pojkar kom över i torsdags. Riktigt trevligt. Vegetarisk lasagne till middag och när alla pojkarna sov ett LSD vin, chips och Ostbågar. Tyvärr
Vakna Sammy. Sen Leo. Sen Timothy. Men vi fick några timmar ostört. :)

I dag på förmiddagen ökade vårat dagis med Adrian och hans mamma och lasagnen blev uppäten. Sen kom mamma över och det blev att skjutsa henne på shopping. Intressant. Men jag tycker alltid att Ica maxi Erikslund är dyrare en Hälla.

Lämna av mamma och Sammy hemma och vidare till löga med Leo där vi spenderade 3 timmar med att bada. Var ju även bubbelklubben där en personal som hette Helena arbetade och röda rutschkanan var framtagen. Inga problem. Leo hoppa upp och la sig på mage och åkte ner. Gång på gång.

Nej Sammy har fasiken inga planer på att somna. Bara att lägga han i vår säng och hoppas mamma vaknar när Leo vaknar. Eller ja hon vaknar så klart men direkt. :)

Godnatt.

2 kommentarer: