söndag 10 februari 2013

10 februari 05:36

Efter dagjobb igår var det dags att byta om och sen få skjuts ner till tabasco av Holm. Där blev de god mat med sju av mina kollegor. Trevligt. Vidare till cirkus och jag tänkte snylta skjuts hem redan vid tio av Karin men blev en ingefärsdrink istället. När Mathilda skulle hem runt midnatt bestämde jag mig för att åka med och det var nog tur. Trist då jag gärna hade fortsatt att umgås men någonting sa mig att sömn kan man inte vara säker på att få.
00:20 satte jag nyckeln i låset och hörde direkt en Leo som stod och ropade 'pappa, pappa. Kom. Nu. Pappa. Nu. Komma. ' i sovrummet snarkade Sam och bart ikapp. Snabbt in på toa, ur med linser och kissa sen upp. Hämta Leo. Tog med han til oss och när kl var halv två orkade jag inte ligga kvar i sängen längre då han låg och peta på mig. Upp till soffan och somna. Kl 04 hörde jag hysteriska skrik nerifrån som inte ville sluta. Sam som vaknat. Tog mig ner och när jag tog honom blev jag tyst. Äntligen tänkte jag. Fram emot fem så somnade han äntligen igen för att vakna igen halv sex. Varm och skriker. Så nu har han fått en supp och så hoppas vi att vi kan sova snart. Örontemp visade allt från 36.9-37.9 så behöver inte vara feber.

Nu sover han snart i min famn igen så nu hoppas jag att jag kan lägga mig och fortsätta sova :) bart ska givetvis upp med ungarna och jag ska sova. Är kvällsjobb som gäller idag.

Trevligt att gå ut men är mest rädd att kollegorna tycker jag är världshistoriens tråkigaste.

1 kommentar:

  1. Kolla gärna in på min blogg, har två tävlingar!
    En där två vinnare får lip tattoos, mönster galaxy och leopard!
    Den andra kan du vinna ditt egendesignade iphoneskal från Caseapp!

    SvaraRadera