måndag 11 februari 2013

11 februari 01:36

Den som uppfann att människan behövde sömn kan inte ha tagit barn med i beräkningen. Jag är trött. Två jobbpass bakom mig och middag med jobbet på lördagen. Vill gärna sova. Gick tidigare från jobbet idag just för att få läggs mig så runt 22 låg jag i sängen. Fast det hjälper inte. Varit upp till Heaven och lagt på täcke(som varje natt). Hämtat Leo som vaknat och även bytt en bajsig blöja. Gett Sammy nappen 3 ggr. Haft han i famnen i en kvart när han skrek tills han somna om och sitter nu med honom i famnen igen.

Snart är det morgon igen och måndagen måste nog tyvärr erbjuda städning. Ifall någon skulle komma på besök skulle besökaren få en chock. Saker överallt. Dammigt till tusan. Klibbiga golv. Så bara att börja i tvättstugan och arbeta sig uppåt. Flytta alla saker till rätt våningsplan. Undrar hur många kalorier kan förbränner på att springa upp och ner. Apropå kalorier så har jag varit himla slarvig ett tag men dags att komma igång igen.

Hittade en trevlig kurs på jobbet idag som två kollegor redan läst. 15p mot Luleå på distans så jag och Minna hopps på chefen och visst får vi gå den på arbetstid. Föreläsningar online varje onsdag var det i höstas. Så nu kan väl antagningarna öppna så man kan söka kursen. :).

Känner mig även smått stressad över att fyra veckor i Thailand är för lite. Vi kanske skulle vara borta sex eller åtta när vi endå åker. Föreslog det till Bart men fick ingen ordentlig respons. Men Malaysia lockar en massa. :) ja vi får se även Sydamerika lockar. Tänk om man vore miljonär.

Kram till dig Karin. Tänker på er!

02:08. Jag blir galen på detta eviga skrikande. Varför sover man inte bara? Okej att vakna och somna om. Men nu pratar vi snart två timmar vaken. Mitt tålamod tar slut snart. Snart ska man upp igen. Nej. Det är inte roligt. Hade Leo stannat i sin säng hade Sam kunnat ligga bredvid mig men törs man de med Leo i sängen. Han har mer en gärna personen bredvid som huvudkudde. Fast Sam kanske är så stor nu att han klarar Leos tyngd några timmar. Lägga mig skavfötters har gått bra men vågar inte. Han försöker ta tag i kanten och snart lyckas han väl dra sig över innan jag vaknar och då blir det ju mitt fel eftersom jag är en egoistisk mamma som vill sova ;)

Var gärna vaken men var tyst kära barn. Ingen som vill höra på ditt skrikande och måste du nu skrika gör det inte i famnen på mig. För då finns det ingen mening att släpa runt på dig.

Jag förstår att folk blir dumma i huvudet som har småbarn och jag förstår att människor flyttar isär. Finns väl inte en människa som ser en mening inatt vara vaken varje natt. Aldrig få sova. Skrik och gnäll hela dagarna. Hur kan man orka med sin partner då?

Har jag tur får jag sova lite mera.

:) bäst jag gör en glad gubbe för man får inte vara ego som mamma och önska sig sömn har jag förstått. Det är ju så puttinuttigt med barn.

Godnatt

02:47 tiden går och nu gråter jag bara. Jag är så trött. Lämna mig ifred. Hur står man ut när man aldrig aldrig får sova?

1 kommentar:

  1. :( Om jag kunde hade jag kommit och tagit över så du får sova någon gång, synd att man bor så långt bort även när vi är på besök i Sverige att det inte går.

    SvaraRadera