söndag 17 februari 2013

17 februari 08:52

Dagens inlägg får nog handla om amning och en söt affär i Malung. Finns en sida på facebook som kallas för amningskampen där man tipsat om att man kan ha såna här fina mössor på barnen när man ammar. Jag har en släkting som har en alldeles underbar liten affär i Malung. Maritas hobbykeramik heter den och hon har virkat dom här skönheterna. Den med piercing är så underbar tycker jag så att jag blir nästan lite nedstämd över att jag själv inte ammar.
Jag tycker ju att man ska få amma var som helst, när som helst. Dock så kanske man kan försöka dölja det lite. Jag menar inte att man slänga upp brösten och låta alla stirra utan jag menar att man lite fint kan lägga dit barnet. Är jag ute och äter ser jag ju hellre att en mamma ammar sin bebis med en filt över eller varför inte en mössa som nedan? och det är tyst och lugnt en att en bebis skriker hysteriskt.


I somras när jag var i Belgien så blev Sam hysterisk i en affär. Jag satte ner honom i sjalen, tog fram bröstet, ammade och sprang runt för att hitta svärmor så vi skulle kunna lämna affären snarast. Då kommer en som arbetar i affären fram till mig och talar om att jag inte får amma.
Varför inte säger jag? 
För man gör inte så säger hon.
Inte vad, säger jag?
Det där!!! Säger hon och ser förfärad ut. Måste jag säga att Belgien ligger lite efter. Jag hade förstått henne om jag visade allting men Sam satt i bärsjalen så man såg ingenting av bröstet. Bara att babyn låg åt det hållet.

Jag tycker att barnen har lika mycket rätt att äta som jag har, vad tycker du?

Nej så kika in på Maritas hobbykeramik eller på hennes sida på facebook  där dessa godingar kommer finnas att beställa. 

2 kommentarer:

 1. Hejhej!

  Vad arg jag skulle ha blivit, eller åtminstone ordentligt irriterad. Klart barnen ska få äta när de är hungriga. Och som du säger, om du inte skyltar med brösten så finns det väl ingen "ursäkt" till varför du inte får amma honom. Dumt.

  Kul att du vill vara med i Isbjörn-tävlingen, du hade länkat till ett annat företag bara så skicka gärna ett till bidrag med länk till det plagg du vill vinna. :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Haha, ingen fara men nu blev det rätt! :)

  //Anna

  SvaraRadera