söndag 3 mars 2013

3 mars 07:19

Fy fan. Ska det någonsin bli normala nätter hemma hos oss? Det är en fråga jag ställer mig ofta. Inatt kan jag inte klaga på dom stora barnen iaf. Leo sov hela natten till 05:55 och Heaven har jag "bara" varit till 2 ggr. Andra gången vid 01 när hon ville ha vatten. Frågade henne varför hon inte tog sitt vatten själv. "Jag vet inte" fick jag ärligt till svar.

Babyn däremot. Han krånglar på nätterna. Han skriker och härjar och sover enbart i famnen. Är säkert någon utvecklingsfas men man blir så trött. Inatt sov han på mig. Han somnade på min mage och jag måste ha somnat jag med och som tur var så ramlade han ner inåt och inte utåt. Då kunde det ha gått illa.

Nu är det dags för dagjobb iaf. Har en jobbhelg. Fredag kväll, lördag kväll och söndag dag. Promenerade hit i morse. Tur att Holm med jobbade dag annars lockade bilen JÄVLIGT mycket.
Mamma kommer på eftermiddagen för Bart jobbar kväll. Ska bli ett step pass ikväll.
Pulver är bra. Känner mig piggare och gladare och jag följer det inte strikt. Tror dock att det kommer bli som vanligt att det blir svårt att återgå till vanlig mat då jag gillar resultatet jag ser snabbt. Även om jag vet att det bara är vätska.
I morgon är det dags att väga sig igen.

Så något annat. Det var LJUST när jag gick ut i morse. Förstår ni.. Det är snart vår. Även här på jobbet märker vi tendenser till vårkänslor.... Nog om det.
Snart kan jag börja springa istället.

Nej dags att ta andra koppen kaffe så jag kommer igång.

HA en bra dag alla fina.

1 kommentar:

  1. Synd att man inte får ge dem sömntabletter ;)
    Puss

    SvaraRadera