söndag 10 mars 2013

10 mars 16:05

Jag känner mig helt slut.. Men det är väl inte så konstigt efter en sån här kalashelg. I fredags var jag på barnpilot utbildning kl 9-16. Bara att hasta till bussen efteråt för att ta mig hem. Blev taco middag tillsammans med Marina, Saare, Nicky, Natti, Timothy och Julian. Så min familj så klart.

Lördagen började med besök från Emma, Sigge och Lava. Skoj att pojkarna, eller ska jag säga "flickorna?" börjar hitta varandra äntligen. Snart är dom så stora så att dom faktiskt kan leka med varandra.

När Leo sov middag dukades bordet och första tårtan tillverkades.


På eftermiddagen blev det tårtkalas tillsammans med Karin och Nathan och deras två barn och Tobbe och Anneli och deras två barn. Sen blev det lek och det kändes nästan som att alla leksaker drogs ut och slängdes runt men efter middagen fixade papporna i ordning ungarna medans vi mammor slappade i köket med ett halvt glas vin och städade. Perfekt. Fixade sängar till alla barnen och sen hade de tre stora myskväll i Heavens säng. Kollade Shrek åt ostbågar och chipsen jag vann.Två av småttingarna lekte väl fängelse eller nå liknande. Dom satt innanför grinden till trappen och dinglade med benen och tyckte att det var hysteriskt roligt.


Före 22 så sov alla barnen. Inte illa. Elliot på luftmadrassen i Leos rum. Lisa på en madrass på golvet i Leos rum. Edvin tillsammans med Elliot. Sammy i sin säng. Leo i min säng och Heaven i sin säng och Keegan på en madrass på golvet i Heavens rum. Vi plockade fram "mig" och skulle spela. Par mot par. Tur att man är så smart ;) Tyvärr så vaknade Sammy och väckte Leo som halvsovandes blev hysterisk så när han väl somna så sov han på mig så jag slocknade jag med. :)

Före 7 var alla barnen vakna och vi satt i köket med våra sju barn och åt frukost. Riktigt trevligt.
Blev lunch tillsammans innan alla drog sig hemåt och Leo skulle sova middag.
Tack för en trevlig helg. Hoppas vi snart gör om det igen. Tydligt att man kan sova 7 barn och 6 vuxna i vårat hus och alla sov. Skapligt.. Så bra man kan sova när barnen ska upp tidigt.

När Leo vaknade så var det dags för mera kalas. Firandet skedde idag tillsammans med familjen och Leo hade på sig sina fina kläder han fick av Kusin Josefine och hennes barn. Man ser ju hans röda hår.. Helt klart.


Andra tårtan tillverkades och Leo blev superglad. Dom är kanske inte så goda och Heaven undrade när jag skullle köpa riktiga tårtor. Sån som Maya hade på sitt kalas. Jag frågade om det inte var roligare att baka tillsammans. Jo det var det, och mammas tårtor var godare med. Det är dock dags jag lär mig göra tårtor ;)

Farmor, farfar, Pierre, Kamilla, River, Morfar Sven, Moster Jeanette och morfar Lasse kom på besök med paket till Leo. Han har fått superbra presenter. Varken för mycket eller för lite. Han är nöjd, vi är nöjda och alla barnen har gillat Piratskeppet jag köpte :)


Dags att ordna grind till köket snart tror jag med. När pappan var ute och fixade med bilbarnstolarna i bilarna och jag skrubbade bordet för att sen olja in det så började Sam försöka ta sig uppför trappen :)


Helgen är nu över. Jag är helt slut men det lutar åt att det blir ett step up pass kl 1915. Har ätit otroliga mängder denna helg och känner att det är dags att förbränna det.
Tack till alla inblandade och jag hoppas att vi snart kommer träffa alla fantastiska människor igen. 

1 kommentar:

  1. Nu är vinnarna av mössor dragna. Gå in och kika om du vann. http://minbebis.com/blogg/missjoi/vinnarna-av-valfria-mossor/

    Vann du inte? Finns fortfarande chans att vinna kläder och presentkort på erikas fitnesshop.

    SvaraRadera