söndag 31 mars 2013

31 mars 07:12

Så var påsken snart över för detta år. Haft en bra helg. Jobb i torsdagskväll och fredags morse och sen ut till min kusin på besök i fredags eftermiddag. Tyvärr fanns snö kvar så blev ingen lek i skogen för barnen.

Lördagen blev det påskäggsletning. Heaven trodde stenhårt på att påskharen hade varit hos oss under fredagsnatten. Hon vaknade och frös och mamma talade om att då hade påskharen varit där och det trodde hon på och berättade glatt för pappan på morgonen.

 
 
Ser ut som att hon har en hel hop med påskägg. Eller dom. Fast tre av dom är med kläder i så att inte allt för mycket godis.

 
 
Vårat lilla troll när vi ska äta påskmiddagen. Josefine med familj var över och åt. Trevligt med sällskap hela dagen. Synd att dom bor så långt bort för Heaven avgudar "kusin" Rasmus... Ser även ut som att Nora och Leo kommer hitta varandra. Får se var Sammy kommer befinna sig i kusinskaran.
 
Nu dags för dagjobb. Känns jobbigt!! Barnen SOV när jag gick hemifrån och hur ofta händer det? Förhoppningsvis gör sommartiden så att vi börjar sova lite längre hemma.
 
Klart det är skönt för dom som jobbar natten inatt. Har själv gjort det. Att stå i korridoren. Kolla på klockan. 01:59.. 02,00 poff! 03,00. Tänk så snabbt en timme kan gå ibland! =)
 
Idag blir det jobb och sen besök av Karin och Nathan med familj. Upptäckte igår att Bart är ledig imorgon. Positiv överasskning så där.
 
Ha det så bra allihopa.
 
Joi: Lyckades radera din kommentar när jag skulle publicera den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar