tisdag 9 april 2013

9 april 01:57

Blir tokig snart. Inne på tredje veckan med skrik på nätterna. Sam skriker och ylar så man kan bli galen. Med stängda ögon dock.

Så. Nu skriker Leo uppe. BAra att gå upp. Hjälpte ingenting att gå dit. Ylar och skriker iaf. Sa åt han att ta upp sin kanin och komma till trappen så skulle jag hjälpa honom ner. Då skriks det ännu mera. Tillslut kom bart upp och var arg på mig. Ja han behöver inte vara vaken hela jävla nätterna. Klockan är ju för fan två. Kan jag få sova någonting inatt.

Sammy somnar på mig ibland. Om jag har tur. I lördags natt vaknade jag av att han ramla ur sängen och att jag slängde ut en arm och fick tag i hans ben. Just innan han slog i backen.

Har testat att ge Alvedon om han skulle h ont någonstans. Men samma som tidigare nätter. Hjälper ingenting.

Ge välling. Hjälper ej. Byta blöja. Det gapas och skriks iaf. Med stängda ögon. Han var någon dag äldre en när Heaven började sitt nattskrikande. Hoppas, hoppas det ger sig och att jag inte har åtta månader av detta framför mig.

Det är tydligt att jag inte ska ha barn. Har inte en vän som har kompisar ylandes varje natt.

Jag är trött och slut. Nu somnar snart Sam sittandes på mig. Kanske kanKe kan jag lägga ner honom då.

Känns bra att man var iväg och tränade idag iaf. Eller är ju efter midnatt så igår blir det ju. Ska träna ikväll med och sen torsdag. Jobbar tyvärr kväll på måndag. Tränaren igår sa att hon skulle lägga till en extra final låt. Hade varit skoj.
Nej. Nu försöka få sova snart och annars räkna timmar till det är ny kväll och man kanske får sova igen.

Negativt inlägg va!? När det är natt är de negativt.

2 kommentarer:

  1. Mina barn har också varit nattylare

    SvaraRadera
  2. Vad skulle hända om du inte gick upp? Min ena dotter hade sån nattskräck o bara skrek. Att jag gick dit hjälpte inte. Men när jag låg kvar i sängen och lät henne skrika så somna hon om. Sa till henne att mamma måste sova och tänker inte gå upp på natten...Kanske låter grymt men det funka. När hon kom till mig bar jag tillbaka henne för hon sov ändå så dåligt mellan oss. Du är ingen dålig mamma! Bara en slutkörd mamma. Styrkekram från Jonna som hitta din blogg via Camorr

    SvaraRadera