onsdag 15 maj 2013

15 maj 18:32

Hinner aldrig skriva. Jag är trött. Jobbar massa. Sjunde dagen på rad idag. Skulle inte varit så. SKulle varit ledig fredag och tisdag men tisdag blev bytt mot torsdagen och fredagen tog jag på mig extra jobb utan att kolla hur jag skulle arbeta den här veckan. Så nu är man mör. Sovit okej iaf. Barnen har sovit bra. Peppa peppa.

Igår skulle jag på utbildningsdag. Skulle börja 8:30 och eftersom vi ALLTID går upp vid 6 - 7 så ställde jag ingen klocka. När Sammy började röra på sig tänkte jag först inte göra någonting eftersom jag tänkte att Bart skulle gå upp men så fick jag för mig att jag skulle kolla vad klockan var och då var hon 08:14. Skakade liv i Bart. Fick fundera snabbt om det skulle gå snabbast att tvätta av mig eller hoppa in i en kall dusch så in i en kall dusch, tvåla in mig, borsta tänder och iväg. Kl 08:34 Gick jag in på utbildningen. Inte illa :)

Hade besök av Karin och Nathan igår. Trevligt. Ungarna tycker det är schysst att få röja lite och jag uppskattar alltid sällskap.
Nu blir det två lediga dagar framför mig och sen jobbar jag helgen. Fredagen blir det grilla med Marina och Saare och Ev Camilla och Jimmy och i morgon kommer Karin och NAthan till oss. Blir även dagisfest i morgon. Mycket som händer.

Ungarna växer och mår bra. Heaven testade fotboll i måndags. Gick väl så där. Hon var glad först. Men sen delades dom in i lag och hon fick inte vara med någon hon kände så då gick det sämre. Mamma fick följa med ut på plan.

När jag står där så hör jag någon säga:
"jessamy". Kollar upp och där står en karl jag känner igen men vet inte vem han är :)
Då visar det sig att jag känner honom, han är från Malung. Spännande :) Man möter ofta såna man känner sen tidigare i konstiga sammanhang.

Fortsätter med min spring app. Nu är det 3 min springa åt gången och det går bra. Nästa vecka är det 5minuter. Hur fan ska det gå till?

Var till sjukgymnasten idag eftersom jag har ont i höger höft och höger knä. Jag är stram och stel i muskeln från höften och sen senorna ner till knäet. Vilket jag misstänkte. Så hon masserade och jag bet mig i läppen och nästan grinade. Nu känns det som att jag har världens blåmärke på benet! AJ! säger jag bara.

Nej men det var väl allt. Grymt godissugen men Malin har sagt - några kg till marknaden så har väl inget val. Får drömma om grillchips, dillchips, osthjärtan och ostbågar. mmm..

Läser "femtio nyanser av honom". Och ja. Jag är fast. Vissa gillar den, vissa inte. Jag var skeptisk. Men jag är fast. Läst 380sidor på två dagar. Lättläst bok.. :)

1 kommentar:

  1. Tycker böckerna är underbara, och då är det själva kärlekshistorian jag gillar, snusket var bara en utfyllnad ;)

    SvaraRadera