onsdag 7 augusti 2013

4 augusti 19:19

Tillslut blev det iaf natt för oss här o husvagnen så några timmars sömn blev det innan alla barnen vaknade. Tog oss en sväng till bredene shopping center som kors i taket är öppet på söndagar :) blev två kjolar, ett par leggings, en keps och en klocka till Heaven. Till Leo och Sammy hittade jag ingenting. 

Tillbaka. Åt rester och sen tog vi oss till stranden. Här är de verkligen sandstrand ;) sand överallt. 


Leo var helt slut. Ledsen och grina för allt. Skulle med och bada med mig, Heaven och Oona men skulle upp direkt. När vi kom upp ur vattnet låg Leo och sov i sanden :). 

Blev glass till barnen idag med. Sam kommer väl snart ha hål i de få tänder han har.  Men är de varmt så är det. 


Fungerar inte nå bra att låta Sam
Sova i vagn eller bil. Vaknar om man flyttar honom eller när bilen stannar. Så idag är de inte en ens timmes middagssovning igen. Uppdelat på två. Fungerar bättre att sova i en säng. Får
Lägga honom så i morgon. 

Sitter nu med pojkarna som inte verkar ha några planer på att sova men hoppas de sker snart. Vill borsta håret. Fullt i sand. 

19:37 att det ska vara så svårt att bara sova. Jag blir galen. Så är det. Detta suger. Att varje kväll vara låst. Klockan sex gick vi upp i morse. Varit ute hela dagen. Sova? Vad är det. Heaven kommer väl i säng vid tio idag igen och sen ska hennes skrik och gnäll om att inte sova sätta igång. 

1 kommentar:

  1. Liam har precis samma problem, det är nästan så att man vill stanna vid rödljus då det ibland räcker, och man är ju inte lite lagom grinig när man inte sovit klart :-)

    Fina bilder, tmysigt vid havet. Tycker det är synd att J tycker det är tråkigt på stranden, han kan inte ligga I timmar som jag tycker är skönt.

    SvaraRadera