onsdag 16 april 2014

Sponsrad video: Fiat 500L Trekking

Detta är ett sponsrat inlägg.

Det här med bilar är väl ett bekymmer. Med tre barn, tre bilbarnstolar och utrustning så behöver man en behändig bil med utrymme. Fiat lanserar nu den tuffa crossovern FIAT 500L trekking.

En funktionell familjebil med en tuff offroad-look. Denna bilen är en korsning mellan en kompakt SUV och en MPV. En SUV är en större personbil som kombinerat framkomligheten hos ett terrängfordon med en personbils komfort och en MPV som är är en större eprsonbil men liknar en buss till utseendet.


FIAT 500L har fått bra resultat och i NCAP:s säkerhetstester kammade den hem fem stjärnor. Bland annat krockkuddar, bältessträckare, ABS låsningsfria bromsar och bälteslastbegränsning. Just i reklamen är bilen gul vilket jag tycker är toppen.

 Bilar borde vara mera färgglada så kanske det skulle bli lite roligare i trafiken. Det finns information om att den kommer komma i flera olika färgkombinationer. Bilen lanserades den 5 april och finns både i bensin och i deisel. Just nu med ett fint lanseringserbjudande som ger 10000kr på bilen och 12000kr i ett utrustningspaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar