lördag 30 augusti 2014

Sponsrad Video: Försvarsmakten - Som vilket annat jobb som helst

"Detta är ett sponsrat inlägg"


Att jobba på förvarsmakten måste vara en upplevelse. Som ni ser på filmen här ovan så försöker Försvarsmakten att visa mottagen vilken verkligenhet dom har.  Att arbeta för Försvarsmakten innebär att man kan göra skillnad.


Finns flera olika kategorier att arbeta inom. Som t.ex armen, flygvapnet, sjukvård, underrättelsetjänst och hemvärnet. Bland annat hemvärnet var ju med och hjälpte till under branden som härjade i Västmanland nu i Augusti. Deras värdegrund främjar demokrati och mänskliga rättigheter och ser till alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet.


För att arbeta inom Försvarsmakten måste du som person vara öppen och ärlig. Att gemensamt arbeta öppet och ärligt ger Försvarmakten en stärkande bild, gör så att osäkerheten minskas och kvalitén i det de gör ökar. Att prata öppet, inte dölja eller försköna verklighet bidrar till effektivitet.
Att alla som arbetar för Försvarsmakten arbetar för att nå resultat. Att ta initiativ, att fullfölja uppdrag. Även att ta ansvar. Att de order, beslut och regler som ges och finns efterföljs för att visa resultat.
Jag tror att det skulle vara roligt att ha Försvarsmakten som arbetsgivare. Att göra någonting annat och känna att man gör nytta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar