måndag 27 oktober 2014

27 oktober 17:59

Jag är så trött. Haft besök av Elinor och Benny i helgen. Har varit supertrevligt även om man ej har hunnit setts så mycket. Elinor skrev högskoleprovet i lördags så där försvann en hel del kvalitetstid.
I fredags var vi över till en bekant och pratade lite skit och drack lite cider. Alltid trevligt med nya bekantskaper.

Lördagen bestod i att fixa i ordning H inför ett kalas, köra henne dit, skjutsa alla barnen til farmor. Äta taco med Karin, Elinor och Benny och sen så dricka vin och spela kort med dom. Vid midnatt bestämde jag och Karin oss för att åka ner på stan så blev en utgång lite spontant så där men kul hade vi, trång var det och supervarmt så lagom blöt i nacken när man väl lämna dansgolvet kl 03 för att åka hemåt. Blev knappt någon sömn innan det var dags att åka och hämta hem barnen. H ville ju säga hejdå till sin älskade Elinor så blev att åka ner de åkte hemåt och de kunde inte åka försent då Benny skulle hela vägen till Umeå. Sova lite middag med Sammy och sen få besök av släkten.

Kvällen blev en film med en kompis och natten blev knappt någon sömn alls.

Imorgon ska jag och barnen ta oss till älvkarleby. Snart dags att börja plugga till hjärtsviktstentan och snart är det dags för start av magisteruppsatsen.

Ja, de var väl allt från mitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar