söndag 30 november 2014

Implement MP AB

Jobba är någonting de flesta av oss gör eller vill göra. Själv så jobbar jag som sjuksköterska och det finns flera jobb att söka via bemanningsföretag. Att jobba via bemanningsföretag ska vara enkelt. Det ska vara ett seriöst företag man jobbar för. Ett bemanningsföretag är ett företag som hyr ut sina tjänster till andra företag. Dvs bemanningsföretaget hyr ut sina anställda till de företag som behöver de tjänster som efterfrågas.

Oftast så är lönen högre när man arbetar via bemanningsföretag men det är också viktigt att läsa det finstilta när man väljer bemanningsföretag ifall man är intresserad av sommarsemester så lönen inte är inklusive sommarersättning. Det är då lätt att man glömmer bort att "spara" de pengar man behöver för att kunna ta ut sin semester.

Implement MP AB är ett annat bemanningsföretag som bemannar företag med kompetent personal som brinner för vad de gör. Arbetar man för dom så får man fördelar via nätverk och får en chans att lära sig från kollegor som är bäst inom sina arbeten. De tror på att utveckla människor och inte prototyper så alla som arbetar för dom har karriärsmöjligheter och får hjälp i att försöka nå sina mål.

 Deras kontor finns i Malmö, Köpenhamn, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Baltikum och de har 430 medarbetare.

Från början hette företag Implement Consulting Group men gick 2013 ihop med Implement MP AB som är ett svenskt konsultföretag vars fokus ligger på förändringsledning. Tack vare att dessa två företag har gått samman finns idag helt nya förutsättningar. Deras fokus ligger på att hjälpa till med att planera för förändring hos olika organiastioner.

Kopierad från http://se.freepik.com/bild-fritt/penna--arbete--papper--manniskor_502803.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar