söndag 30 november 2014

november 16:53

Haft en toppenhelg. I fredags var det stängnings dag för förskola och skola så jag packade in barnen i bilen och åkte upp till Malung. Fredagen blev det slapp hemma hos Malin och alla barnen lekte. Lördagen så packade vi in oss i bilen och åkte till tomteland där vi även mötte upp Laila, Sanna och Zeb. Mycket trevlig dag. Var lagom kallt ut så vi hade skapligt med kläder på oss. Tomten träffade vi, dansa runt granen fick de barn som ville göra, Hans och Greta teater fick de se. Vi såg trollen som sov, trollens hus, lämna brev till tomten (dock så var ej tomten där då så blev i hans brevlåda) och bara hade det superbra.

Det som var dåligt var att barnen ville åka häst och vagn.. Lovade dom det. Går till hästen och det kostar 30KR per person. Jag vägrade betala och barnen blev ledsna.

I morse åkte vi hemåt och har nu julpyntat i köket. Bakat pepparkakor med Karin och hennes barn och umgåtts. Potatisgratängen står i ugnen och B ska steka kött. Snart är det kväll och denna slitna mamma ska nog sova..

1 kommentar:

  1. Hallå där!

    Missa inte årets julkalender hos Drömmen om 11 barn, nya tävlingar VARJE DAG fram till julafton. Första adventstävlingen pågår tom söndag, dagens till midnatt and so on. Vid midnatt börjar nästa.

    Kram Annika
    http://blogg.alltforforaldrar.se/drommenom11barn

    SvaraRadera